Selamat datang ke INFINOX Limited

Sila ambil perhatian bahawa anda memasuki laman untuk INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan mengklik Teruskan, anda mengakui maklumat di bawah.

Perlindungan anda akan hilang
  • Anda akan berada di luar rejim kawal selia EU - MiFID II.
  • Oleh itu, anda akan kehilangan semua perlindungan yang diberikan di bawah peraturan dan undang-undang EU.
Di bawah Peraturan FSC, kami akan menyediakan perlindungan berikut:
  • Pelaksanaan Terbaik - Kami akan mengekalkan komitmen kami untuk bertindak jujur, adil dan demi kepentingan terbaik semua pelanggan kami untuk menawarkan pelaksanaan yang terbaik.
  • Perlindungan Baki - Kami akan terus melindungi akaun anda daripada baki akaun negatif.

Selamat datang ke INFINOX Limited

Anda mengesahkan bahawa anda ingin membuka akaun dengan INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan klik teruskan, anda mengaku bahawa anda tidak akan menerima perlindungan yang biasanya anda berikan di bawah peraturan EU.

TERUSKAN
TINGGALKAN LAMAN WEB
TINGGALKAN LAMAN WEB

Metatrader 4 (MT4)

Popular dengan peniaga di seluruh dunia

Meta Trader 4
Meta Trader 4 logo

Berdagang di MetaTrader 4

Berdagang pelbagai kelas aset pada platform dagangan MT4 yang popular dengan INFINOX. Gunakan pilihan carta yang luas, alat analisis teknikal, Penasihat Pakar dan banyak lagi.

Meta Trader 4 icon

Carta lanjutan

MT4 menawarkan rangkaian luas carta interaktif dan alatan dagangan untuk melaksanakan strategi dagangan dalam sebarang kerumitan.

Meta Trader 4 icon

Analisis teknikal

30 penunjuk teknikal terbina dalam, objek analisis untuk membingkai titik masuk dan keluar, 4 pesanan belum selesai, 9 rangka masa dan banyak lagi.

Meta Trader 4 icon

Perdagangan satu klik

Laksanakan dagangan dengan satu klik - tiada pengesahan kedua diperlukan. Ideal untuk mengoptimumkan kelajuan pelaksanaan pesanan anda.

Meta Trader 4 icon

Perdagangan algoritma

Menganalisis dan melaksanakan dagangan dengan Penasihat Pakar (EA). EA ialah model dagangan algoritma yang mengautomasikan aktiviti analisis dan perdagangan.

Meta Trader 4

Bagaimanakah MT4 berfungsi?

Akses pasaran global, analisis pelbagai carta dan penunjuk, dan gunakan pada desktop atau webtrader.

MetaTrader 4 ialah platform dagangan dalam talian yang dibangunkan oleh MetaQuotes Software. Ia telah menjadi perisian pilihan popular untuk peniaga runcit sejak dikeluarkan pada tahun 2005.

Meta Trader 4

Akses kepada alat analisis teknikal

Menganalisis corak dan aliran harga melalui analisis teknikal, menggunakan carta, penunjuk, rangka masa dan objek analisis.

Dengan MT4, dapatkan akses kepada 30 penunjuk terbina dalam dan lebih 2000 penunjuk tersuai. Gunakan pilihan anda daripada 24 objek analitik yang berbeza, termasuk garisan, saluran, alat Gann dan Fibonacci, bentuk dan anak panah, untuk analisis teknikal anda. Gunakan ini pada carta anda dan kaji corak harga simbol berbeza merentas 9 rangka masa.

Meta Trader 4

Dagangan automatik menggunakan Expert Advisors

Expert Advisors (EA) ialah model dagangan algoritma yang membantu mengautomasikan analisis dan pelaksanaan aktiviti dagangan anda.

EA membolehkan anda menggunakan robot dagangan untuk melaksanakan dagangan dan menganalisis prestasi dagangan anda. Program ini berjalan pada platform MT4. Anda boleh membina EA yang berbeza dan menguji strategi daripada persekitaran pembangunan bersepadu MQL4, atau memilih daripada perpustakaan percuma robot dagangan serupa.

Meta Trader 4

Berita suapan secara langsung dan makluman

Baca berita yang menggerakkan pasaran semasa ia berlaku, dan terima makluman apabila keadaan dagangan terjejas.

Kekal mengikuti semua berita terkini yang memberi kesan kepada pasaran. Dengan MT4, anda boleh mengakses terus suapan berita tentang perkembangan penting, seperti perubahan dasar monetari, acara politik atau berkaitan perniagaan dan banyak lagi. Anda juga boleh menyediakan makluman untuk keadaan dagangan yang berbeza.

Meta Trader 4

Terima isyarat dagangan daripada pedagang berpengalaman

Temui aktiviti dagangan pedagang berpengalaman di MT4, dan buat dagangan yang sama daripada akaun dagangan anda.

Gunakan isyarat dagangan oleh pembekal isyarat untuk meniru dagangan masa nyata mereka. Pedagang yang berpengalaman berkongsi dagangan mereka pada platform MT4 sebagai pembekal isyarat. Ikuti pedagang yang paling berjaya di platform berdasarkan isyarat dagangan yang mereka kongsi, dan salin dagangan mereka daripada akaun dagangan anda.

Manfaatkan Kuasa INFINOX dalam 3 Langkah Mudah

1

Daftar

Lengkapkan permohonan dalam talian dan sahkan akaun anda untuk disediakan

2

Dana

Deposit dana ke akaun dagangan anda dan bersedia untuk bermula

3

Berdagang

Manfaatkan peluang seterusnya

Manfaatkan Kuasa INFINOX dalam 3 Langkah Mudah

Bermula dengan MT4

Anda boleh berdagang dengan mudah di MetaTrader 4 dengan akaun dagangan INFINOX anda.

Dengan INFINOX, MT4 adalah percuma untuk digunakan. Kami membayar yuran pendahuluan untuk lesen penuh MT4 (memastikan keserasian dengan pelayan dagangan kami) supaya anda tidak perlu berbuat demikian.

Meta Trader 4

Muat turun untuk desktop

Anda boleh memuat turun MT4 pada desktop dan komputer riba Windows dan Mac. Proses pemasangan mudah diikuti dan menggunakan ruang storan yang minimum.

Meta Trader 4

Muat turun pada mudah alih

MT4 boleh dimuat turun pada peranti Android anda. Walau bagaimanapun, aplikasi mudah alih pada masa ini tidak tersedia untuk dimuat turun pada Apple iOS. Anda masih boleh berdagang pada apl MT4 daripada peranti iOS anda jika anda telah memasangnya. Sila gunakan terminal web mudah alih atau peniaga web jika anda pengguna baharu.

Meta Trader 4

Gunakan webtrader

Mula berdagang dengan INFINOX menggunakan MT4 pada mana-mana pelayar web dan sistem pengendalian menggunakan platform webtrader MT4.

Sebarang pertanyaan? Kami di sini untuk membantu.

Apa yang anda boleh berdagang di MT4?

Pilih dan tukar instrumen pilihan anda pada platform berbilang aset ini.

Melalui INFINOX, anda boleh berdagang pelbagai pasaran global, daripada komoditi yang paling banyak diikuti kepada pasangan FX yang paling eksotik.

Forex

Pasangan mata wang global dan kecairan yang tinggi

Dengan INFINOX, anda boleh membeli dan menjual lebih daripada 45 pasangan mata wang - major, minor dan eksotik. Berdagang pasaran paling cair di dunia 24/5, dengan spread yang ketat dan peluang perdagangan untuk semua jenis pedagang.

Indeks

Pilih ekuiti yang mewakili sektor pasaran yang berbeza

Peluang perdagangan yang merangkumi keseluruhan sektor ekonomi atau perindustrian, dalam satu langkah. Temui penanda aras pasaran yang terbesar dan paling diperhatikan, dan buat spekulasi tentang harga sekumpulan saham, dengan harga yang kompetitif.

Komoditi

Akses pasaran komoditi keras dan lembut

Beli dan jual aset fizikal paling berharga di dunia dengan spread berjalan hampir dengan nilai pasaran sebenar. Pelbagaikan portfolio anda dengan komoditi yang didagangkan secara global, termasuk tenaga, logam, produk pertanian dan banyak lagi.

Akan datang

Lindung nilai portfolio anda dengan niaga hadapan CFD

Kontrak niaga hadapan perdagangan dengan keperluan margin rendah dan kos dagangan yang mesra. Dapatkan lebih banyak pendedahan kepada instrumen kegemaran anda. Gunakan dagangan niaga hadapan untuk melindung nilai portfolio anda dan memanfaatkan setiap peluang perdagangan.

Kripto

Jadikan ketidaktentuan kripto sebagai peluang

Manfaatkan manfaat aset berasaskan blokchain yang diungkit ini. Melalui akaun INFINOX anda, anda boleh membuat spekulasi tentang harga Bitcoin, altcoin dan syiling meme, tanpa perlu memilikinya secara langsung.

Meta Trader 4 Meta Trader 4

Cerapan pasaran terkini daripada INFINOX

Terokai rangkaian penyelidikan pasaran, analisis dan pendidikan kami, disusun khas untuk pedagang global. Ketahui semua yang anda perlu tahu tentang asas perdagangan, atau terus mendapat maklumat tentang perkembangan terkini dalam pasaran global.

Dalam komitmen berterusannya terhadap pemuliharaan alam sekitar, platform dagangan global INFINOX telah mengumumkan peralihan ketara ke arah kemampanan dengan beralih tanpa kertas sepenuhnya.

INFINOX berbesar hati untuk mengumumkan pelantikan Mayne Ayliffe sebagai Ketua Global HR baharu, yang berpangkalan di pejabat operasi Dubai, yang menyelia fungsi Sumber Manusia Kumpulan.

Pasaran kewangan mengalami penarikan semula yang sederhana pada hari Isnin, menandakan berhenti seketika dalam kenaikan baru-baru ini apabila pelabur mengambil langkah ke belakang untuk menilai pelbagai data ekonomi dan perkembangan berita.

Dalam komitmen berterusannya terhadap pemuliharaan alam sekitar, platform dagangan global INFINOX telah mengumumkan peralihan ketara ke arah kemampanan dengan beralih tanpa kertas sepenuhnya.

INFINOX berbesar hati untuk mengumumkan pelantikan Mayne Ayliffe sebagai Ketua Global HR baharu, yang berpangkalan di pejabat operasi Dubai, yang menyelia fungsi Sumber Manusia Kumpulan.

Pasaran kewangan mengalami penarikan semula yang sederhana pada hari Isnin, menandakan berhenti seketika dalam kenaikan baru-baru ini apabila pelabur mengambil langkah ke belakang untuk menilai pelbagai data ekonomi dan perkembangan berita.

Anda juga mungkin berminat dengan

Tingkatkan aktiviti dagangan anda -- rasai pengalaman INFINOX hari ini.

Penyelidikan & Pandangan

Penyelidikan kami akan melengkapkan anda dengan semua yang anda perlu ketahui untuk memanfaatkan sepenuhnya peluang perdagangan kewangan.

Pendidikan

Disusun khas untuk pedagang baru. Suite pendidikan kami ialah kit alat penting untuk memulakan perjalanan perdagangan anda.

Dalam akhbar

Ikuti perkembangan terkini di INFINOX. Ketahui semua berita dan pengumuman terkini kami.

Apa yang pelanggan kami katakan