Selamat datang ke INFINOX Limited

Sila ambil perhatian bahawa anda memasuki laman untuk INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan mengklik Teruskan, anda mengakui maklumat di bawah.

Perlindungan anda akan hilang
 • Anda akan berada di luar rejim kawal selia EU - MiFID II.
 • Oleh itu, anda akan kehilangan semua perlindungan yang diberikan di bawah peraturan dan undang-undang EU.
Di bawah Peraturan FSC, kami akan menyediakan perlindungan berikut:
 • Pelaksanaan Terbaik - Kami akan mengekalkan komitmen kami untuk bertindak jujur, adil dan demi kepentingan terbaik semua pelanggan kami untuk menawarkan pelaksanaan yang terbaik.
 • Perlindungan Baki - Kami akan terus melindungi akaun anda daripada baki akaun negatif.

Selamat datang ke INFINOX Limited

Anda mengesahkan bahawa anda ingin membuka akaun dengan INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan klik teruskan, anda mengaku bahawa anda tidak akan menerima perlindungan yang biasanya anda berikan di bawah peraturan EU.

TERUSKAN
TINGGALKAN LAMAN WEB
TINGGALKAN LAMAN WEB

Ditubuhkan pada 2009 dengan misi yang jelas

INFINOX memperkasakan pedagang di seluruh dunia untuk mengakses pasaran kewangan dengan kemudahan, ketelusan dan kecerdasan perdagangan.

Kami adalah FX yang diiktiraf dan dikawal selia di peringkat global & Broker CFD. Dengan kehadiran di lebih 15 negara, kami menawarkan syarat perdagangan yang kompetitif dan perkhidmatan pelanggan premium di seluruh dunia.

Platform kami yang memenangi anugerah menyediakan perjalanan yang rapi dan lancar dari pesanan ke pelaksanaan, dengan semua alat dan sumber untuk berdagang dengan kelebihan terkemuka. Sebagai broker tempatan dengan kehadiran global, pasukan sokongan pelanggan 24/7 kami tersedia untuk pelanggan di mana sahaja mereka berada, dan pada bila-bila masa yang mereka perlukan. Sementara itu, pelanggan boleh berdagang mana-mana pasaran pilihan mereka dengan pengetahuan bahawa akaun mereka selamat dengan broker terkawal.

Lebih daripada platform dagangan.
Kami rakan dagangan anda.

Dibina berdasarkan nilai, didorong oleh prestasi

Nilai kami ialah titik permulaan semua hubungan pelanggan dan usaha perniagaan kami, yang membawa kepada misi bersama untuk mencipta nilai pelanggan sebenar.

Integriti

Pastikan pelanggan boleh berdagang dengan selamat, telus dan amanah

Inspirasi

Bersedia pada masa hadapan dengan mengasah minda berfokuskan inovasi

Cita-cita

Skalakan kisah pertumbuhan dan jejak kejayaan global kami

Kecemerlangan

Secara konsisten menawarkan tahap kecemerlangan tertinggi dalam perkhidmatan

Temui janji INFINOX

Sebagai broker FX dan CFD yang diiktiraf dan dikawal secara global, usaha kami digariskan oleh perkhidmatan pelanggan premium dan standard keselamatan yang komprehensif.

Terkawal

Peraturan dan tadbir urus korporat adalah di tengah-tengah semua yang kita lakukan.

Jenama INFINOX ialah broker berlesen, dikawal selia sejak penubuhan kami pada tahun 2009. Yakinlah dalam pengetahuan bahawa akaun anda dilindungi oleh lesen daripada pihak berkuasa kawal selia kewangan yang diiktiraf.

 • Terkawal
  INFINOX memegang lesen daripada Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (FSC) dan Suruhanjaya Sekuriti Bahamas (SCB).

 • Proses pematuhan yang menyeluruh
  Semua tawaran dan faedah pelanggan kami disemak secara terperinci oleh pematuhan global
  pasukan untuk memastikan standard keselamatan tertinggi dalam dagangan anda.

Perkhidmatan pelanggan

Bantuan perdagangan dan penyelesaian masalah bila-bila masa anda memerlukannya.

Kami berbangga dengan pendekatan mengutamakan pelanggan yang dimungkinkan oleh yang berdedikasi pasukan penyokong. Pasukan tempatan kami tersedia pada semua waktu dalam sehari, 7 hari seminggu, untuk memastikan bahawa pelanggan disokong dengan baik pada setiap langkah perjalanan perdagangan mereka.

 • Pasukan sokongan setempat

 • Bantuan dalam lebih 15+ bahasa

 • Di tangan 24/7

 • Telefon, e-mel atau apl pemesejan segera

Kehadiran global

Kami adalah broker tempatan anda dengan kehadiran global.

Setiap perjalanan perdagangan adalah unik dari yang seterusnya. Kami faham ini, dan itulah sebabnya jejak global kami yang semakin meningkat disokong oleh mandat serantau untuk mewujudkan perdagangan pengalaman untuk setiap konteks.

 • Kehadiran di seluruh Amerika Latin, MENA, Eropah dan Asia

 • Pejabat tempatan, operasi dan pasukan sokongan

 • Acara dagangan dan rangkaian biasa di seluruh dunia

Deposit insurans

Polisi insurans ini mungkin terpakai sekiranya INFINOX menjadi muflis. Polisi insurans berkuat kuasa 1 Jun, 2023 dan akan berterusan sehingga 31 Mei, 2024. Sehingga USD 500000 setiap Pihak Menuntut, tertakluk pada selaras dengan had dan terma dan syarat Polisi. Pihak Menuntut adalah pelanggan kepada Pihak Diinsuranskan yang (i) merupakan Pihak Menuntut Yang Layak berkenaan dengan Peristiwa Insolvensi (ii) telah menyerahkan tuntutannya (termasuk borang tuntutan) kepada Pengamal Insolvensi dalam tempoh 12 bulan dari tarikh Peristiwa Insolvensi Pihak Diinsuranskan; dan (iii) telah menyerahkan Borang Pampasan Pelaburnya kepada Pihak Diinsuranskan dalam tempoh 12 bulan dari tarikh Peristiwa Insolvensi Pihak Diinsuranskan. Butiran penuh polisi tersedia atas permintaan.

LIHAT POLISI INSURANS

Berdagang dengan broker global terkemuka

Platform

Berdagang pada platform yang berkuasa dengan fungsi perdagangan hujung ke hujung

Pasaran

Pilih daripada lebih 900 instrumen merentas pasaran global

Kepakaran

Cerapan dan kepakaran daripada pakar perdagangan yang paling berpengalaman

Kebolehcapaian

Perdagangan kewangan boleh diakses oleh pedagang dari semua peringkat.

Rakan kongsi kami

Mulakan dengan INFINOX dalam 4 Langkah Mudah

1

Daftar

Mohon pendaftaran dalam talian, cepat & mudah

2

Sahkan

Hantarkan bukti identiti dan/atau alamat kepada kami untuk pengesahan*Diperlukan untuk berdagang

3

Dana

Buat deposit anda dengan mudah, cepat dan selamat untuk mula membuat pesanan

4

Berdagang

Nikmati lebih 900 instrumen untuk berdagang melalui INFINOX

Mulakan dengan INFINOX dalam 4 Langkah Mudah

Cerapan pasaran terkini daripada INFINOX

Terokai rangkaian penyelidikan pasaran, analisis dan pendidikan kami, disusun khas untuk pedagang global. Ketahui semua yang anda perlu tahu tentang asas perdagangan, atau terus mendapat maklumat tentang perkembangan terkini dalam pasaran global.

Dalam komitmen berterusannya terhadap pemuliharaan alam sekitar, platform dagangan global INFINOX telah mengumumkan peralihan ketara ke arah kemampanan dengan beralih tanpa kertas sepenuhnya.

INFINOX berbesar hati untuk mengumumkan pelantikan Mayne Ayliffe sebagai Ketua Global HR baharu, yang berpangkalan di pejabat operasi Dubai, yang menyelia fungsi Sumber Manusia Kumpulan.

Pasaran kewangan mengalami penarikan semula yang sederhana pada hari Isnin, menandakan berhenti seketika dalam kenaikan baru-baru ini apabila pelabur mengambil langkah ke belakang untuk menilai pelbagai data ekonomi dan perkembangan berita.

Dalam komitmen berterusannya terhadap pemuliharaan alam sekitar, platform dagangan global INFINOX telah mengumumkan peralihan ketara ke arah kemampanan dengan beralih tanpa kertas sepenuhnya.

INFINOX berbesar hati untuk mengumumkan pelantikan Mayne Ayliffe sebagai Ketua Global HR baharu, yang berpangkalan di pejabat operasi Dubai, yang menyelia fungsi Sumber Manusia Kumpulan.

Pasaran kewangan mengalami penarikan semula yang sederhana pada hari Isnin, menandakan berhenti seketika dalam kenaikan baru-baru ini apabila pelabur mengambil langkah ke belakang untuk menilai pelbagai data ekonomi dan perkembangan berita.

Memperkasakan Perjalanan Dagangan Anda: Memilih Platform yang Tepat

Berdagang dengan lebih bijak dengan IX Social, platform dagangan salinan utama kami, membolehkan anda mengikuti pedagang berpengalaman dengan mudah. Untuk pengalaman perdagangan yang lebih luas, terokai IX SYNC atau gunakan platform MT4 dan MT5 yang dipercayai

IX Social

IX SYNC

Metatrader 4

Metatrader 5

Salin pedagang profesional pada aplikasi perdagangan sosial.Salin pedagang profesional pada aplikasi perdagangan sosial.

Berdagang pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja dengan aplikasi mudah alih IX Social. Salin automatik daripada pilihan pedagang global terkemuka, dan dapatkan hasil yang sama seperti yang mereka lakukan. Ia semudah memilih - ikut - salin. Setelah akaun IX Social anda ditetapkan untuk menyalin pedagang pilihan anda secara automatik, biarkan ia berjalan semasa anda menjalani hari anda.

 • Ciri salin automatik

 • Pengurusan Risiko

 • Rekod prestasi langsung

 • Papan perbincangan

IXSYNC

Dengan IX SYNC, anda boleh fokus pada perkara yang paling penting – dagangan anda

 • Kawasan pelanggan bersepadu untuk deposit & pengeluaran yang lebih pantas

 • Pelbagai pilihan carta & 120+ penunjuk teknikal

 • Cerapan video langsung & pra-pasaran daripada penganalisis pelbagai bahasa

 • 40+ widget - kalendar ekonomi, kalkulator pip, peta haba mata wang & banyak lagi!

MetaTrader 4 (MT4)

Popular di kalangan pedagang runcit di seluruh dunia.

Berdagang pelbagai aset pada platform dagangan MT4. Akses pilihan carta yang luas, alat analisis teknikal, perdagangan algo melalui Penasihat Pakar dan banyak lagi. MetaTrader 4 ialah platform dagangan dalam talian yang dibangunkan oleh MetaQuotes Software. Ia telah menjadi perisian pilihan popular untuk peniaga runcit sejak dikeluarkan pada tahun 2005.

 • Keserasian EA

 • Berdagang bila bila masa dengan telefon bimbit dan tablet

 • 4 pilihan perintah pelaksanaan

 • 30 penunjuk teknikal

MetaTrader 5 (MT5)

Semua ciri MT4 dan kemudian beberapa, untuk pedagang yang berpengalaman.

Berdagang pada platform MT5 terkini. Akses dagangan algoritma, alat analisis teknikal dan asas, pilihan pesanan yang fleksibel, fungsi analisis harga yang meluas, isyarat dagangan dan banyak lagi. MT5 ialah versi generasi seterusnya platform MetaTrader 4 yang popular, dibangunkan oleh MetaQuotes Software.

 • 6 pilihan perintah pelaksanaan

 • 12 rangka masa tambahan

 • Perisian carta terkini

 • 38 penunjuk teknikal

Apa yang pelanggan kami katakan