INFINOX, penyedia dagangan dalam talian terkemuka, mendedahkan lonjakan 17% yang mengubah permainan dalam kelulusan transaksi kredit, disertai peningkatan 26% yang lebih kukuh di seluruh Asia Tenggara sahaja. Peningkatan ini, hasil daripada kerjasama strategik, meneruskan usaha berterusan syarikat untuk meningkatkan pengalaman perdagangan untuk pelanggannya di seluruh dunia.

Bekerjasama dengan Praxis Tech, penyedia penyelesaian teknologi berbayar yang terkenal, INFINOX telah memulakan perjalanan untuk merevolusikan pengalaman pelanggan dengan memastikan transaksi yang lebih pantas dan lancar. Bersama-sama, mereka membentuk semula permainan dengan memanfaatkan data masa nyata dan ciri canggih untuk menyelaraskan kadar kelulusan pemprosesan transaksi.

Guy Karsenti, Ketua Pegawai Teknologi di Praxis Tech, menyatakan “Kami berbesar hati untuk bekerjasama dengan INFINOX dan menyumbang kepada pertumbuhan kadar kelulusan transaksi mereka yang fenomenal. Dengan menggunakan rangkaian PSP global kami dan platform yang kaya dengan ciri, yang termasuk suite Pemulihan Tolak, ini perkongsian sudah memberikan pengalaman pembayaran yang lebih hebat kepada pelanggan sambil turut memudahkan operasi pembayaran global mereka.”

Memandang ke hadapan, INFINOX bersedia untuk meningkatkan penyelesaian pembayaran tempatan dan berasaskan mudah alih, memenuhi keperluan pelbagai pelanggan globalnya. Penyelesaian pembayaran yang inovatif ini akan menawarkan kemudahan dan kebolehcapaian yang lebih besar, memperkasakan peniaga untuk menguruskan transaksi mereka dengan lancar dari mana-mana sahaja, pada bila-bila masa. INFINOX telah pun berfungsi merentasi pelbagai Pembekal Perbankan yang diiktiraf dengan baik untuk pemindahan wayar dan telah melancarkan tawaran EMI yang dipertingkatkan; memberikan pelanggan mereka yang terbaik dalam pemprosesan transaksi.
Kemajuan pemprosesan pembayaran kami adalah hasil daripada hubungan kami yang telah lama terjalin dan kukuh dengan Praxis; Platform Orkestra Pembayaran terkemuka. Kami telah mendapat manfaat daripada pasukan mereka yang sangat berpengalaman dan memanfaatkan teknologi mereka untuk menghidupkan visi dan aspirasi pelanggan kami.

Mengulas mengenai perkembangan masa depan ini, Jay Mawji, Ketua Pegawai Eksekutif INFINOX menyatakan, “Kami komited untuk memacu inovasi dan menyampaikan nilai yang tiada tandingan kepada pelanggan kami. Inisiatif kami yang akan datang bertujuan untuk meningkatkan tahap perkhidmatan pelanggan, pembayaran untuk peniaga mengukuhkan lagi kedudukan kami. sebagai peneraju dalam industri dagangan dalam talian.”