INFINOX berbesar hati untuk mengumumkan pelantikan Mayne Ayliffe sebagai Ketua Global HR baharu, yang berpangkalan di pejabat operasi Dubai, yang menyelia fungsi Sumber Manusia Kumpulan.

Mayne ialah seorang profesional HR berpengalaman dengan pengalaman sedekad merentasi industri kewangan dan perkhidmatan profesional. Sepanjang kerjayanya, beliau secara konsisten menunjukkan rekod prestasi yang kukuh bagi pasukan HR yang terkemuka, memacu pertumbuhan organisasi dan memupuk persekitaran kerja yang positif dan produktif.

“INFINOX berbesar hati mengalu-alukan Mayne ke dalam pasukan,” kata Ketua Pegawai Eksekutif INFINOX, Jay Mawji. “Pengalaman beliau yang luas dan keupayaan terbukti untuk membangun dan melaksanakan inisiatif HR strategik akan menjadi tidak ternilai kepada kami. Kekuatan terbesar kita ialah siapa kita sebagai satu pasukan dan individu; kami menghargai kemajuan dalam kehidupan peribadi dan profesional kami mendahului KPI dan metrik prestasi kami. Lagipun, apabila orang baik berkumpul, kita boleh melakukan perkara yang hebat!”

Mayne membawa banyak kepakaran kepada INFINOX, setelah pernah memegang jawatan kepimpinan di organisasi berprestij seperti Equiti Group, Commercial Bank of Dubai dan PwC. Beliau adalah seorang profesional yang berkelayakan CIPD dengan pemahaman yang mendalam tentang tingkah laku organisasi, yang membolehkannya mendekati cabaran HR dengan pemikiran strategik dan berorientasikan hasil. Beliau adalah Jurulatih Prestasi terlatih dan telah memperoleh sijil siswazah dalam Gelagat Organisasi dari Harvard Extension School.

“Saya teruja untuk menyertai INFINOX pada masa yang sangat penting dalam pertumbuhan syarikat,” kata Mayne. “Saya kagum dengan komitmen INFINOX kepada pekerjanya dan dedikasinya untuk memupuk budaya inovasi dan kecemerlangan. Saya tidak sabar untuk bekerjasama dengan pasukan kami di seluruh dunia untuk membangunkan agenda HR strategik yang menyokong prestasi tinggi dan berpaksikan motivasi manusia.”

Pelantikan Mayne menekankan komitmen INFINOX untuk membina fungsi HR terbaik dalam kelasnya yang menyokong rancangan pertumbuhan global yang bercita-cita tinggi. Kepimpinan dan kepakaran beliau akan memainkan peranan penting dalam mencipta pengalaman pekerja bertaraf dunia dan memacu kejayaan pada tahun-tahun akan datang.