Selamat datang ke INFINOX Limited

Sila ambil perhatian bahawa anda memasuki laman untuk INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan mengklik Teruskan, anda mengakui maklumat di bawah.

Perlindungan anda akan hilang
 • Anda akan berada di luar rejim kawal selia EU - MiFID II.
 • Oleh itu, anda akan kehilangan semua perlindungan yang diberikan di bawah peraturan dan undang-undang EU.
Di bawah Peraturan FSC, kami akan menyediakan perlindungan berikut:
 • Pelaksanaan Terbaik - Kami akan mengekalkan komitmen kami untuk bertindak jujur, adil dan demi kepentingan terbaik semua pelanggan kami untuk menawarkan pelaksanaan yang terbaik.
 • Perlindungan Baki - Kami akan terus melindungi akaun anda daripada baki akaun negatif.

Selamat datang ke INFINOX Limited

Anda mengesahkan bahawa anda ingin membuka akaun dengan INFINOX Limited di Mauritius, yang dikawal oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan Mauritius.

Dengan klik teruskan, anda mengaku bahawa anda tidak akan menerima perlindungan yang biasanya anda berikan di bawah peraturan EU.

TERUSKAN
TINGGALKAN LAMAN WEB
TINGGALKAN LAMAN WEB

Bon Perdagangan

Peluang tanpa had dalam salah satu pasaran sekuriti terbesar di dunia.

Syarat dagangan bon

Pergi panjang atau pendek pada peluang niaga hadapan CFD terkini.

Spekulasi mengenai harga julat niaga hadapan bon Eropah, UK dan AS. CFD bon berdagang ialah cara mudah untuk mempelbagaikan portfolio anda dan mengukuhkan profil pulangan risiko anda.

Daripada niaga hadapan Euro Bund, BOBL, BUXL dan Schatz, kepada niaga hadapan Long Gilt UK, niaga hadapan EURIBOR dan Perbendaharaan 10 Tahun AS, peluang perdagangan dalam pasaran ini hari ini.

Sebar

Spread CFD ialah perbezaan antara harga 'bid' (beli) dan 'ask' (jual) instrumen. Ini adalah satu-satunya kos yang dikenakan kepada anda apabila berdagang bon dengan INFINOX.

Leverage

Apabila berdagang bon dengan INFINOX, anda boleh menggunakan leveraj untuk menggandakan pendedahan keseluruhan anda kepada pasaran tanpa melakukan modal tambahan di hadapan. Leveraj boleh menggandakan hasil dagangan anda.

Spread dan Syarat

Simbol Penerangan Sebar
FEI EURIBOR Futures 20
FGBL Euro – Bund Futures 4
FGBM Euro – BOBL Futures 4
FLG UK Long Gilt Futures 4
TY US 10 YR T-Note Futures Decimalised 5

Spread yang dipaparkan adalah untuk akaun STP standard kami dan bersifat indikatif. Spread sebenar mungkin berbeza berdasarkan jenis akaun dan keadaan pasaran anda.

Untuk melihat senarai lengkap spread, margin dan leverage INFINOX, klik di sini.

Berdagang bon dengan INFINOX

Beli dan jual bon dengan mudah apabila anda berdagang dengan INFINOX.

Terkawal

INFINOX memegang lesen bidang kuasa global pembrokeran, supaya anda boleh berdagang dengan selamat dengan broker berlesen penuh.

Platform

Berdagang pada desktop dan platform MetaTrader 4 atau 5 yang mesra mudah alih, atau salin pedagang pro atau salin aplikasi dagangan IX Social.

Alat dan carta

Temui pelbagai pilihan carta dan penunjuk dagangan, dan akses penyelidikan pasaran dan pendidikan perdagangan kami yang mendalam.

Perkhidmatan pelanggan

Pasukan perkhidmatan pelanggan pelbagai bahasa kami yang memenangi anugerah tersedia 24/7 di seluruh dunia untuk memberikan sokongan kepada anda.

Berdagang bon dengan INFINOX dalam 3 Langkah Mudah

1

Daftar

Lengkapkan permohonan dalam talian ringkas dan sahkan akaun anda untuk disediakan

2

Dana

Deposit dana anda ke akaun dagangan anda dan anda bersedia untuk pergi

3

Berdagang

Manfaatkan peluang seterusnya

Berdagang bon dengan INFINOX dalam 3 Langkah Mudah

3 perkara yang perlu diketahui tentang pasaran bon

1

Bon ialah instrumen hutang yang digunakan untuk mengumpul wang.

Bon adalah instrumen hutang. Di sini, kerajaan atau syarikat mengeluarkan token "IOU" dengan berkesan untuk mengumpul wang. Sebagai balasan untuk membeli ini daripada kerajaan atau syarikat, pelabur menerima bayaran faedah 'tetap' biasa, dipanggil hasil. Apabila tempoh pinjaman tamat, atau bon matang, pelabur dibayar balik jumlah penuh.

2

Pulangan yang dibuat pada bon dikenali sebagai hasil.

Hasil ialah pulangan yang diperoleh pelabur ke atas modal yang dilaburkan dalam bon. Apabila harga bon turun, hasil naik dan apabila harga naik, hasil turun.

3

Anda boleh membuat spekulasi mengenai harga bon dengan berdagang CFD.

Perdagangan bon juga dikenali sebagai perdagangan pendapatan tetap. Dengan INFINOX, anda boleh berdagang pelbagai harga bon kerajaan. Ini membolehkan anda memanfaatkan peluang dalam pasaran bon tanpa perlu memiliki aset ini secara langsung.

Mengapa berdagang Bon?

Manfaatkan spread ketat kami, keadaan kompetitif dan pelaksanaan pantas.

Berdagang Berita

Peristiwa geo-politik dan ekonomi menggerakkan pasaran dan mewujudkan peluang untuk membeli atau menjual niaga hadapan bon kerajaan atau nota perbendaharaan.

Nilai pasaran agregat

Ini adalah salah satu pasaran kewangan terbesar di dunia mengikut nilai pasaran, bermakna ia juga sangat cair.

Portfolio terpelbagai

Seimbangkan portfolio anda untuk kepelbagaian, dan manfaatkan kemeruapan dengan pergi panjang atau pendek.

Perubahan kadar faedah

Apabila bon meningkat, faedah turun dan sebaliknya, mewujudkan peluang untuk membuat spekulasi mengenai harga bon masa hadapan.

Lindung nilai risiko anda

Tukar kemeruapan menjadi peluang. Ambil kedudukan panjang (beli) atau pendek (jual) pada bon untuk melindung nilai kedudukan lain yang anda pegang.

Memperkasakan Perjalanan Dagangan Anda: Memilih Platform yang Tepat

Berdagang dengan lebih bijak dengan IX Social, platform dagangan salinan utama kami, membolehkan anda mengikuti pedagang berpengalaman dengan mudah. Untuk pengalaman perdagangan yang lebih luas, terokai IX SYNC atau gunakan platform MT4 dan MT5 yang dipercayai

IX Social

IX SYNC

Metatrader 4

Metatrader 5

Salin pedagang profesional pada aplikasi perdagangan sosial.Salin pedagang profesional pada aplikasi perdagangan sosial.

Berdagang pada bila-bila masa, di mana-mana sahaja dengan aplikasi mudah alih IX Social. Salin automatik daripada pilihan pedagang global terkemuka, dan dapatkan hasil yang sama seperti yang mereka lakukan. Ia semudah memilih - ikut - salin. Setelah akaun IX Social anda ditetapkan untuk menyalin pedagang pilihan anda secara automatik, biarkan ia berjalan semasa anda menjalani hari anda.

 • Ciri salin automatik

 • Pengurusan Risiko

 • Rekod prestasi langsung

 • Papan perbincangan

IXSYNC

Dengan IX SYNC, anda boleh fokus pada perkara yang paling penting – dagangan anda

 • Kawasan pelanggan bersepadu untuk deposit & pengeluaran yang lebih pantas

 • Pelbagai pilihan carta & 120+ penunjuk teknikal

 • Cerapan video langsung & pra-pasaran daripada penganalisis pelbagai bahasa

 • 40+ widget - kalendar ekonomi, kalkulator pip, peta haba mata wang & banyak lagi!

MetaTrader 4 (MT4)

Popular di kalangan pedagang runcit di seluruh dunia.

Berdagang pelbagai aset pada platform dagangan MT4. Akses pilihan carta yang luas, alat analisis teknikal, perdagangan algo melalui Penasihat Pakar dan banyak lagi. MetaTrader 4 ialah platform dagangan dalam talian yang dibangunkan oleh MetaQuotes Software. Ia telah menjadi perisian pilihan popular untuk peniaga runcit sejak dikeluarkan pada tahun 2005.

 • Keserasian EA

 • Berdagang bila bila masa dengan telefon bimbit dan tablet

 • 4 pilihan perintah pelaksanaan

 • 30 penunjuk teknikal

MetaTrader 5 (MT5)

Semua ciri MT4 dan kemudian beberapa, untuk pedagang yang berpengalaman.

Berdagang pada platform MT5 terkini. Akses dagangan algoritma, alat analisis teknikal dan asas, pilihan pesanan yang fleksibel, fungsi analisis harga yang meluas, isyarat dagangan dan banyak lagi. MT5 ialah versi generasi seterusnya platform MetaTrader 4 yang popular, dibangunkan oleh MetaQuotes Software.

 • 6 pilihan perintah pelaksanaan

 • 12 rangka masa tambahan

 • Perisian carta terkini

 • 38 penunjuk teknikal

Bagaimana untuk berdagang bon dengan INFINOX

Bermula dengan mudah

 • Daftar untuk akaun INFINOX anda: Daftar untuk akaun dagangan langsung atau demo. Beritahu kami lebih lanjut tentang diri anda, pilih antara muka dagangan pilihan anda dan buka akaun INFINOX baharu daripada desktop atau peranti mudah alih anda.

 • Membiayai akaun anda: Buat deposit wang sebenar pertama anda. Anda menanggung fi deposit sifar apabila membiayai akaun dagangan INFINOX anda. Dengan membiayai akaun anda, anda boleh memastikan bahawa anda telah bersedia sepenuhnya untuk memulakan dagangan.

 • Pengesahan lengkap: Muat naik ID keluaran kerajaan anda melalui kawasan pelanggan kami, supaya kami boleh mengesahkan dan mengesahkan identiti anda. Ini membantu kami memastikan akaun anda dilindungi dan dana anda selamat.

Dan anda sudah bersedia!

BON PERDAGANGAN SEKARANG

Lebih banyak instrumen anda boleh berdagang dengan INFINOX

Berdagang pelbagai instrumen menggunakan CFD termasuk komoditi, ekuiti, indeks, niaga hadapan dan kripto.

Ketahui lebih lanjut tentang perdagangan bon dengan INFINOX

Bingung tentang bagaimana untuk berdagang? Akses sumber pembelajaran kami untuk memulakan perjalanan dagangan anda dengan INFINOX.

About INFINOX

INFINOX memperkasakan pedagang di seluruh dunia untuk mengakses pasaran kewangan dengan kemudahan, ketelusan dan kecerdasan perdagangan.

Dibina dari asas integriti, cita-cita, inspirasi dan kecemerlangan, kami berbangga dengan pendekatan mengutamakan pelanggan yang diketuai oleh pasukan sokongan pelanggan kami.

Jenama INFINOX ialah broker berbilang lesen dengan lesen peraturan di tiga wilayah utama, termasuk Suruhanjaya Perkhidmatan Kewangan (FSC)

Platform kami yang memenangi anugerah menyediakan perjalanan yang rapi dan lancar dari pesanan ke pelaksanaan, dengan semua alat dan sumber untuk berdagang dengan kelebihan terkemuka.

Sebagai broker tempatan dengan kehadiran global, pasukan sokongan pelanggan 24/7 kami tersedia untuk pelanggan di mana sahaja mereka berada, dan pada bila-bila masa yang mereka perlukan. Sementara itu, pelanggan boleh berdagang pasaran global pilihan mereka dengan pengetahuan bahawa akaun mereka selamat dengan broker terkawal.

INFINOX Dikawal oleh: FSC |

Sebarang pertanyaan? Kami di sini untuk membantu.