Berdagang di Platform Popular MetaTrader 4 (MT4) Dengan INFINOX

MetaTrader 4 (MT4)

Alami perdagangan CFD bagi pelbagai kelas aset di platform perdagangan kegemaran dunia MetaTrader 4 (MT4) dengan INFINOX.

Mengapa menggunakan MT4 dengan INFINOX

Berdagang pelbagai pasaran - Berdagang harga saham syarikat paling popular di dunia, serta pasangan forex utama dan kecil dan komoditi dunia nyata seperti emas dan minyak.

Pencartaan lanjutan
Pencartaan lanjutan

Dapatkan instrumen kewangan menggunakan carta interaktif MT4. Platform ini juga merangkumi sebilangan besar alatan dagangan untuk laksanakan strategi perdagangan CFD dengan apa-apa kerumitan.

Perdagangan mudah alih yang hebat
Perdagangan mudah alih yang hebat

Aplikasi mudah alih MT4 yang serasi dengan iOS dan Android membolehkan untuk berdagang CFD dengan INFINOX dalam perjalanan. Sokongan penuh untuk fungsi perdagangan mudah alih ditawarkan 24/7.

Analisis teknikal
Analisis teknikal

Permudahkan analisis teknikal anda dengan petunjuk teknikal, isyarat dan objek analitikal yang terbina di dalam untuk membentuk titik masuk dan keluar. Penasihat Pakar (EA) membolehkan untuk aktifkan robot perdagangan untuk menangani analisis dan pelaksanaan perdagangan anda.

Perdagangan satu klik
Perdagangan satu klik

Laksanakan dagangan pada CFD bagi beberapa kelas aset menggunakan satu klik, tanpa perlu pengesahan kedua. Sesuai untuk optimumkan kelajuan pelaksanaan pesanan anda.

Sokongan pelanggan yang memenangi anugerah
Sokongan pelanggan yang memenangi anugerah

Dapatkan sokongan bebas tol dari pasukan sokongan pelanggan INFINOX. Kesemuanya berpengalaman dalam penggunaan MetaTrader 4 dan dapat menyelesaikan masalah dengan perdagangan CFD anda.

Bagaimana untuk buka akaun MT4 dengan INFINOX

1

Daftar untuk akaun dagangan INFINOX
Buka akaun dagangan individu, bersama atau korporat dengan INFINOX hari ini untuk mula berdagang dengan MT4.

2

Pilih platform perdagangan CFD pilihan anda
Pilih platform pilihan anda, misalnya, MT4 atau MT5. Manfaatkan pilihan akaun STP atau ECN, dengan yang terakhir membuka pintu kepada sumber kecairan INFINOX sendiri.

3

Lengkapkan borang pendaftaran akaun
Isi borang pendaftaran, muat naik ID anda melalui server enkripsi yang selamat untuk mengesahkan akaun dagangan INFINOX baru anda.

4

Muat turun MetaTrader 4 untuk desktop atau mudah alih
Muat turun dan pasang MT4 di desktop dan/atau peranti mudah alih anda yang bersedia untuk berdagang CFD bagi pelbagai kelas aset.

5

Log masuk ke platform MT4 dan mula berdagang melalui server INFINOX
Buka perisian MT4 anda dan sambungkan ke pelayan INFINOX untuk berdagang dengan kami di rumah atau di mana sahaja.
Features of MT4
Meta Trader 4 logo

Ciri-ciri MT4

  • Akses ke ribuan petunjuk dan isyarat perdagangan
  • Disesuaikan dengan sepenuhnya mengikut tetapan perdagangan anda
  • Perdagangan automatik tersedia menggunakan Penasihat Pakar
  • Suapan dan makluman berita langsung
  • Pencartaan harga dinamik dengan sembilan jangka masa tersedia
  • Keserasian merentas platform di desktop dan peranti mudah alih
Features phone

Platform MT4

Terdapat tiga laluan yang boleh anda ambil untuk berdagang CFD dengan INFINOX menggunakan MetaTrader 4. Anda boleh pilih untuk memasang MT4 ke desktop atau komputer riba dan berdagang secara langsung di dalam platform. Sebagai alternatif, anda boleh memuat turun aplikasi iOS, atau Android MT4 dan berdagang semasa dalam perjalanan atau memuatkan Webtrader berasaskan pelayar MT4 untuk kemudahan akses.

Desktop MT4
Desktop MT4

Anda boleh muat turun MT4 ke desktop dan komputer riba Windows dan Mac. Pemasangan memerlukan ruang yang minimum dan memerlukan sumber daya yang sederhana untuk menjalankan platform perdagangan yang paling hebat dan selesa di semua kelas aset utama.

MT4 mudah alih
MT4 mudah alih

Sebagai alternatif, anda boleh berdagang pada telefon pintar atau tablet anda dengan INFINOX menggunakan aplikasi MT4 iOS atau Android. Aplikasi membolehkan semua jenis pelaksanaan perdagangan di pasaran.

Web MT4
Web MT4

Mula berdagang dengan INFINOX menggunakan MT4 di mana-mana pelayar web dan sistem operasi menggunakan platform Webtrader MT4.

background chart

Apa itu MT4?

MetaTrader 4 adalah platform perdagangan dalam talian yang dibangunkan oleh MetaQuotes Software. Ini adalah perisian perdagangan pilihan nombor satu untuk pedagang runcit sejak dilancarkan pada tahun 2005. Ketahui lebih lanjut mengenai MT4 di sini dan cara menggunakannya.

Petunjuk MT4

Salah satu ciri platform MT4 yang paling menguntungkan adalah ‘petunjuk’. Petunjuk MT4 memberikan pengiraan harga, masa atau jumlah aset. Kesemuanya dapat digunakan untuk memberikan isyarat perdagangan. Petunjuk bermanfaat bagi pedagang peringkat pertengahan dan maju untuk belajar bagaimana mengenali corak harga di pasaran.

Muat turun MT4

Muat turun dan pasang perisian MetaTrader 4 asli ke desktop Windows atau Mac anda atau akses versi MT4 WebTrader melalui laman web INFINOX. Akses aplikasi mudah alih iOS dan Android MT4 melalui App Store dan Google Play.

MT4 cost

Kos MT4

Tidak diragukan lagi manfaat terbesar MT4 untuk pedagang CFD adalah penggunaannya secara percuma. Kami membayar kos pendahuluan untuk lesen penuh MT4, yang memastikan keserasian dengan server perdagangan kami sehingga anda tidak perlu melakukannya.

Kos yang akan anda tanggung semasa berdagang di MT4 adalah spread dan komisen. Di platform INFINOX MT4 anda boleh akses spread dari:

Instrumen Spread minimum MT4
EUR/USD0.2
GBP/USD0.3
XAU/USD0.17
USOil0.036
US5000.37
UK1000.82

Berdagang di MT4 dengan INFINOX hari ini

Berdagang di salah satu platform paling popular di pasaran, dengan fungsi hebat yang sesuai untuk pemula dan pedagang yang berpengalaman. Lihat instrumen yang boleh anda jual di MT4 di sini.

Buka akaun MT4
trade on mt4