INFINOX hari ini telah mengumumkan bahawa platform perdagangan MetaTrader 5 (MT5) kini tersedia untuk digunakan oleh pelanggan untuk memperdagangkan pelbagai jenis aset.

Penambahan platform MT5 dilancarkan di pejabat globalnya yang bermaksud pelanggannya dari seluruh dunia akan dapat menikmati sebilangan besar ciri yang tersedia untuk diperdagangkan.

MT5 adalah penambahan terbaru untuk rangkaian produk MetaTrader dan akan membolehkan pelanggan memperdagangkan pasangan forex, komoditi, indeks, niaga hadapan, dan ekuiti termasuk saham syarikat terkenal seperti Facebook & Apple.

INFINOX telah menyedari bahawa platform pelbagai aset akan memberikan kelebihan kepada pelanggannya, dengan memperkenalkan pelbagai alat perdagangan institusi termasuk;

Mampu berdagang lebih dari 21 jangka masa yang berbeza

Kalendar ekonomi yang dibina menyampaikan berita dari seluruh dunia yang boleh mempengaruhi pasaran

Membolehkan pelanggan menggunakan 9 jenis pesanan yang berbeza

Mengakses ciri Kedalaman Market

MT5 juga dapat diakses dari kedua-dua peranti desktop dan mudah alih yang bermaksud pelanggan dapat tetap terhubung dari mana sahaja mereka berada.

Berkat penambahan MT5, pelanggan INFINOX kini mempunyai lebih banyak pilihan perdagangan. Mereka boleh berdagang lebih dari 150 saham dengan INFINOX. Jenama terkenal seperti Netflix, Visa, Amazon, Tesla, semuanya ada

INFINOX mengulas:

“INFINOX bangga menyediakan perkhidmatan pelanggan premium dan pelbagai alat perdagangan di pelbagai aset. Menambah platform MT5 ke penawaran produk kami meneruskan komitmen kami untuk menyediakan teknologi canggih kepada pelanggan kami yang ada dan baru untuk memperdagangkan pasaran kewangan. ”

Platform MetaTrader 5 boleh didapati sekarang melalui laman web www.infinox.com.