·INFINOX menandakan tahun ke-15nya dengan gabungan terhebat dengan BWT Alpine F1 Team dan Alpine Endurance Team

INFINOX, jenama dagangan dalam talian yang diiktiraf di peringkat global, mengumumkan perkongsiannya dengan BWT Alpine F1 Team dan Alpine Endurance Team sebagai Rakan Kongsi Dagangan Global CFD Rasmi. Perkongsian ini menandakan sambutan industri 15 tahun yang mengagumkan bagi jenama INFINOX.

Keghairahan bersama untuk prestasi canggih dan mengejar kecemerlangan tanpa henti menjadikan ini gabungan ideal antara INFINOX dan pasukan perlumbaan Alpine Motorsports.

Jay Mawji, Ketua Pegawai Eksekutif INFINOX:

“Dalam jumlah prestasi muktamad yang sukar, pendekatan terhadap perhubungan dan kerja berpasukan telah menjadi faktor yang berpengaruh di sebalik motivasi perkongsian ini. INFINOX menghargai perkongsian dan hubungan di atas segalanya, budaya serupa yang diadakan di Alpine Motorsports.”

Gabungan itu secara rasminya bermula pada perlumbaan pertama musim Formula 1 baharu, Grand Prix Bahrain 2024.

Menjanjikan kewujudan yang menggemparkan di pentas global, perkongsian itu memerlukan penjenamaan INFINOX yang dipaparkan pada BWT Alpine F1 Team A524, serta pada Alpine Endurance A424. Selain itu, jenama INFINOX akan tertera pada sut pemandu dan mekanik, pasukan cagaran dan aset di landasan, memastikan keterlihatan jenama maksimum sepanjang musim.

David Gendry, VP, Ketua Pegawai Komersial BWT Alpine F1 Team & VP Communications Alpine Brand:

“Kami sangat gembira dapat bekerjasama dengan INFINOX, peneraju dalam perdagangan dalam talian antarabangsa, dan mengalu-alukan mereka ke Pasukan BWT Alpine F1 dan Pasukan Ketahanan Alpine. Bersama-sama kami mengharapkan kerjasama yang membuahkan hasil di persada global.”

Tentang INFINOX


INFINOX, penyedia dagangan dalam talian pelbagai kawal selia global dengan kehadiran di 15 negara, telah memperoleh reputasi kukuh untuk integriti dan kepercayaan sejak penubuhannya pada tahun 2009. Melayani pelanggan di seluruh dunia, INFINOX memudahkan dagangan merentas pelbagai kelas aset, daripada forex hingga ekuiti, komoditi, dan CFD kripto. Syarikat itu menyediakan perkhidmatan pelanggan yang diperibadikan. Pelanggan INFINOX terdiri daripada peniaga individu, perdagangan sosial pada Aplikasi IX Social nya, rakan kongsi melalui Produk Rakan Kongsi IX dan tawaran IXOPrime Institusinya.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai INFINOX, sila lawati: www.infinox.com

Mengenai Pasukan BWT Alpine F1:

BWT Alpine F1 Team bersaing dalam Kejohanan Dunia Formula Satu FIA dengan pemenang perlumbaan Esteban Ocon dan Pierre Gasly. Pasukan itu menduduki tempat keempat dalam Kejuaraan Pembina 2022 sambil meneruskan usahanya untuk mencapai kemuncak Formula 1. Di bawah bimbingan Ketua Pegawai Eksekutif Philippe Krief, Alpine ialah jenama kereta sukan gaya Perancis yang diasaskan pada 1955 oleh Jean Rédélé. Unit Perniagaan Alpine telah diwujudkan pada tahun 2021 dan menjadi jenama khusus untuk kereta sukan inovatif, tulen dan eksklusif Kumpulan Renault, yang mendapat manfaat daripada warisan dan ketukangan kilang bersejarahnya di Dieppe serta penguasaan kejuruteraan daripada BWT Alpine F1 Team, Lumba Alpine dan Kereta Alpine.