Berdagang pasaran global dalam talian dengan INFINOX

Instrumen untuk Berdagang

Mulakan perjalanan perdagangan CFD anda dengan mengakses pasangan forex paling cair, tersedia 24/5, serta CFD pada syarikat yang tersenarai di pasaran saham terbesar di dunia dan komoditi paling berharga di planet ini. Manfaatkan perkhidmatan pelanggan dan perdagangan yang memenangi anugerah yang terus berkembang ketika kami mengembangkan teknologi baru.

Perdagangan CFD
Perdagangan CFD
Berjangka panjang atau pendek di syarikat terbesar dan paling popular di dunia dengan INFINOX. Berdagang dengan INFINOX menggunakan margin kecil untuk meningkatkan kecekapan perdagangan CFD anda dan memanfaatkan sepenuhnya pasaran bull dan bear. Komisen ekuiti terbesar seperti Google, Apple dan Facebook bermula dari hanya 0.02 USD, menjadikan ekuiti CFD dapat diakses oleh semua orang.

Faedah berdagang dengan INFINOX

Dengan INFINOX, anda dapat mengalami perdagangan pelbagai aset masa nyata, dengan kemampuan untuk meningkatkan perdagangan CFD anda dengan broker CFD yang mempunyai pelbagai lesen dan diiktiraf di seluruh dunia. Apa yang membezakan kami dari yang lain?

Pilihan Platform
Pilihan Platform
Pilihan platform perdagangan CFD yang kuat, termasuk MetaTrader 4 dan 5, dan CQG
Broker yang dikawal selia
Broker yang dikawal selia
Berlesen di empat wilayah utama melalui FCA, FSCA, FSC dan SCB
Perkhidmatan pelanggan premium
Perkhidmatan pelanggan premium
Jadilah sebahagian daripada komuniti IX Sosial dan temui pedagang yang berfikiran sama untuk berkongsi strategi dan menjana pengetahuan anda sendiri
IX Intel
IX Intel
Pandangan hebat melalui IX Intel, merangkumi penyelidikan pasaran dan panduan komprehensif untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya platform dan alat kami

Manfaatkan Kekuatan INFINOX dalam 3 Langkah Mudah

Buka akaun dagangan anda dan mulakan hanya dengan beberapa langkah mudah.
Register
Daftar
Lengkapkan aplikasi pendek dalam talian dan sahkan akaun anda untuk disiapkan.
Fund
Dana
Depositkan wang anda ke akaun perdagangan anda dan anda sudah bersedia untuk bermula.
Trade
Perdagangan
Manfaatkan peluang seterusnya.
Buka akaun langsung