IX Social

Baru berdagang?

header_title_b

popup_title_b

Dengan mengklik 'modal_btn_b' anda bersetuju untuk dihubungi oleh INFINOX berhubung dengan kami produk dan perkhidmatan seperti yang diterangkan dalam syarat penggunaan dan kami dasar privasi. Anda faham anda boleh menarik diri daripada komunikasi pemasaran pada bila-bila masa dengan menghubungi kami pasukan perkhidmatan pelanggan atau melalui kaedah yang diterangkan dalam dasar privasi kami.
phones

Apakah itu IX Social?

IX Social adalah satu platform perdagangan yang menyatukan komuniti peniaga pemula dan pakar. Dengan menyertai IX Social, pedagang berpengalaman dapat menjana pendapatan dengan berkongsi strategi mereka manakala pemula pula dapat mengikuti posisi mereka dengan mudah dan menyalin perdagangan mereka dengan satu klik sahaja.

candlesticks

IX Social | Alat untuk semua orang

IX Social dilengkapi dengan ciri revolusioner untuk membantu kedua-dua pemula dan pedagang berpengalaman untuk mengoptimumkan strategi mereka untuk mempertingkatkan pulangan mereka - pada bila-bila masa, dari mana sahaja.

Man with phone

Baru berdagang?

Perdagangan Auto
Perdagangan Auto
Salin strategi peniaga terkemuka dengan mudah dan mencapai hasil yang sama.
Akses Pasaran
Akses Pasaran
Dapatkan akses ke pasaran kewangan, saham dan kripto di mana sahaja anda berada.
Mudah untuk digunakan
Mudah untuk digunakan
Dengan aplikasi berpusatkan pengguna yang dipermudahkan, anda boleh mengakses data pasaran yang mudah dibaca dan berdagang dalam perjalanan atau secara automatik.

Sudah menjadi pakar?

Menjana daripada orang lain
Menjana daripada orang lain
Berkongsi strategi anda dengan pengikut-pengikut anda dan menjana pendapatan semasa mereka berdagang.
Papan pendahulu
Papan pendahulu
Bersaing dengan pedagang terkemuka dan buktikan strategi anda.
Menjadi seorang pengaruh
Menjadi seorang pengaruh
Kembangkan bilangan pengikut anda dan tingkatkan pulangan anda.
social logos

Berdagang saham di IX Social

Sama anda seorang pedagang baru dan anda sedang berlajar untuk bermula dengan kerjayaan perdagangan anda, atau anda seorang pedagang yang berpengalaman dan tiada masa lapang untuk mengikuti pasaran sejauh yang anda perlu.

Apa kata pedagang-pedagang kami

Komuniti pedagang baru dan berpengalaman kami yang sedang berkembang hadir untuk berkongsi petua, maklumat dan strategi perdagangan untuk membantu anda mencapai matlamat perdagangan anda. Inilah pendapat mereka mengenai IX Social:

chat bubble
“IX Social adalah platform perdagangan yang hebat. Ia menyediakan banyak akses pasaran dan ciri Perdagangan-Auto memudahkan kami untuk melaksanakan strategi pedagang yang lebih berpengalaman. " Tom O
"Dengan IX Social, saya dapat mempelajari lebih lanjut mengenai perdagangan dan memanfaatkan pengetahuan dengan baik." Mohamed A
“Saya telah membina pengikut pedagang yang kurang berpengalaman di IX Social yang mereplikakan perdagangan saya, yang sangat bagus untuk menjana pendapatan tambahan saya.” Kate U
phones

Sertailah IX Social sekarang

Samaada anda seorang pedagang berpengalaman atau baru bermula, IX Social adalah platform untuk semua orang. Sertailah revolusi Social dan mulakan perdagangan sekarang.

Berdagang dengan yakin

Dikawal selia oleh FSCA, FSC dan SCB.