Menerokai peluang baru di pasaran kewangan

Ketahui Cara Memperdagangkan Berita

Dikongsi dengan beribu-ribu pedagang di seluruh dunia

Kami akan berkongsi laporan bulanan khas kami pada setiap bulan dengan pedagang kami di seluruh dunia. Ini akan membantu pelanggan menerokai peluang baru di pasaran kewangan dengan bantuan Penganalisis Pasaran kami yang berdedikasi.

Dalam laporan percuma kami, anda akan belajar mengenai ekuiti yang berprestasi terbaik, mata wang mana yang harus anda memperhatikan dan komoditi yang akan mengalami ketidakstabilan dan banyak lagi.

seminar icon img
report book

Dalam terbitan bulan ini, kita akan merangkumi:

- Apakah itu perdagangan berita?

- Bagaimana anda memperdagangkan berita?

- Strategi perdagangan berita am

- Peristiwa penting untuk diperhatikan dan bagaimana memperdagangkannya

Mengenai INFINOX

INFINOX adalah broker tempatan anda dengan kehadiran secara global. Dibina berdasarkan asas-asas seperti integriti, cita-cita, inspirasi, dan kecemerlangan, mereka berbangga dengan pendekatan pertama pelanggan yang diketuai oleh pasukan sokongan pelanggan mereka.

Kami adalah broker dengan pelbagai lesen dan peraturan di empat wilayah utama termasuk FSCA, FCA, FSC dan SCB, serta menawarkan pelbagai produk untuk diperdagangkan. Dengan platform perdagangan yang memenangi anugerah dan diiktiraf di seluruh dunia, pelanggan mendapat perkhidmatan perdagangan yang berkualiti tinggi dan pengaksesan kepada alat dan sumber yang inovatif.

Misi kami

Misi utama INFINOX adalah untuk menjadikan perdagangan kewangan boleh diakses oleh semua orang. Kami bertujuan untuk menghubungkan sesiapa sahaja ke pasaran melalui pemikiran ke hadapan, perkhidmatan profesional dan pendekatan keperibadian kami.

Pemenang Anugerah
Pemenang Anugerah
Broker Global
Broker Global
Ditubuhkan selama 10+ tahun
Ditubuhkan selama 10+ tahun
Sokongan Pelanggan dalam 15+ Bahasa
Sokongan Pelanggan dalam 15+ Bahasa
Pelbagai Peraturan
Pelbagai Peraturan
Insurans Deposit
Insurans Deposit
Alat Dagangan
Alat Dagangan
Pendidikan & Penyelidikan
Pendidikan & Penyelidikan