CFD adalah instrumen kompleks dan berisiko tinggi untuk kerugian wang dengan cepat disebabkan leveraj. 82.86% dari akaun pelabur runcit kerugian wang ketika berdagang CFD dengan INFINOX. Anda harus pertimbangkan sama ada anda fahami bagaimana CFD berfungsi dan adakah anda mampu mengambil risiko tinggi untuk kerugian wang anda.

Perdagangan

Pelanggan

Menyimpan dana atau memproses pengeluaran adalah mudah dan senang diproses. Dalam beberapa klik dari dalam portal akaun anda, pasukan khidmat pelanggan kami akan menerima dan memproses permintaan anda secepat mungkin.

Deposit

Di INFINOX, semua dana pelanggan disimpan dalam akaun pelanggan yang diasingkan. Kami melakukan ini untuk memastikan bahawa dana pelanggan dipisahkan secara berasingan untuk perniagaan, memberikan tahap keselamatan yang terbaik bagi klien mereka.
Pelanggan mesti memasukkan dana ke akaun perdagangan mereka dari akaun atas nama mereka. INFINOX tidak menerima deposit pihak ketiga.
INFINOX menawarkan akaun pelanggan dalam mata wang USD.
Kaedah Deposit Mata Wang Yuran / komisen
Bank Wire USD percuma
Skrill USD percuma
Neteller USD percuma
withdrawal icon

Pengeluaran

Pelanggan boleh meminta untuk mengeluarkan dana mereka pada bila-bila masa. Kami akan melakukan yang terbaik untuk menyemak pengeluaran pada hari yang sama. Semua dana pelanggan dihantar kembali ke sumber, iaitu akaun yang sama tempat mereka membuat deposit awal dari Pengeluaran yang disemak pada hari yang sama, masih tertakluk kepada pelepasan dari pemproses pembayaran atau waktu penjelasan bank.

Pemindahan Broker ke Broker

Ingin memindahkan dana ke INFINOX atau dari INFINOX ke broker lain?

Tidak ada masalah, sila lengkapkan borang Broker ke Broker di bahagian dokumen sah.

mql4 icon
user cash icon

Perubahan Leverage

Leverage boleh menjadi alat yang berguna untuk memanfaatkan peluang perdagangan secara maksimum. Tetapi peningkatan leverage juga bermaksud peningkatan risiko.

Polisi Insurans

Insurans $ 1,000,000 USD. Polisi insurans berkuatkuasa pada 1 Mei 2020 dan akan berlanjutan hingga 30 April 2021. Hingga USD $ 1,000,000 setiap Penuntut, tunduk pada yang sesuai dengan had dan terma dan syarat Polisi. Penuntut adalah pelanggan yang Diinsuranskan yang (i) adalah Penuntut yang Layak berkenaan dengan Insolvensi Peristiwa (ii) telah mengemukakan tuntutannya (termasuk borang tuntutan) kepada Pengamal Insolvensi dalam tempoh 12 bulan dari tarikh Peristiwa Insolvensi Orang yang Diinsuranskan; dan (iii) telah menyerahkan Borang Pampasan Pelaburnya kepada Tertanggung dalam tempoh 12 bulan dari tarikh Insolvensi Peristiwa Diinsuranskan. Perincian penuh polisi boleh didapati atas permintaan.

INSURANS $ 1,000,000

mql4 icon

Sokongan (Hubungi Kami)

Pasukan khidmat pelanggan premium kami sedia membantu anda. Hubungi kami dengan sebarang pertanyaan yang anda ada.

Buka akaun langsung